Sportfysiotherapie

Fitness bij M&O fysio 

De sportfysiotherapeut speelt een belangrijke rol bij preventie, voorlichting en advies voor iedereen die wil gaan sporten of sport als hobby of beroep heeft.

De sportfysiotherapeut behandelt cliënten die na ziekte of blessures weer aan het werk willen en/of weer willen sporten. Hij begeleidt en adviseert ervaren sporters die hun sport op hoog niveau willen beoefenen, maar ziet ook sporters op recreatief niveau. In zijn praktijk ziet de sportfysiotherapeut ook andere (kwetsbare) doelgroepen, zoals ouderen en kinderen, bij wie sport wordt ingezet als onderdeel van de therapie (bron: KNGF).

De sportfysiotherapeut kan u helpen om sportspecifiek te revalideren of herstellen van uw klachten. Maar ook bij het optimaliseren van uw trainingschema of andere sportgerelateerde adviezen. Wilt u weten of u bij de sportfysiotherapeut op de juiste plek bent? Dan kunt u altijd even met ons bellen of mailen.

Onze sportfysiotherapeuten, Laura de Jong MSc en Maurits du Pré i.o. staan dagelijks voor u klaar om u te helpen.

Sportblessures

Als sportliefhebber moedigt M&O iedereen aan regelmatig te sporten. Toch zorgt sport nog regelmatig voor blessures die soms lang kunnen duren. Dergelijke klachten kunnen prima met (sport-) fysiotherapie en soms ook met osteopathie behandeld worden. Daarnaast kunnen hulpmiddelen zoals braces en bandages uitkomst bieden, zodat u pijnloos kunt sporten en blessures kunt voorkomen. Voor aan te schaffen materialen, zie onze webwinkel.

Sportblessure spreekuur voor sportverenigingen

M&O biedt sportverenigingen zoals Quick, Kalinko, HDS en Dubbel6 een sportblessure spreekuur voor hun leden. M&O doet dit al jaren voor de Haagsche Voetbal- en Cricketvereniging Quick. Elke werkdag kunnen sporters bij M&O terecht met vragen over blessures en voor lichamelijk onderzoek. M&O onderzoekt en geeft vrijblijvend advies.

 

Afspraak maken

Vul het online formulier in of Bel voor een intake gesprek

070 368 89 57

Maak een afspraak >