Klanttevredenheid

Klanttevredenheid

M&O fysiotherapie hecht veel waarde aan het optimaliseren van de tevredenheid van haar cliënten. Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met onze praktijk en worden graag op de hoogte gebracht over uw ervaring,  tips en ideeën voor het optimaliseren van onze diensten.

Onze praktijk neemt deel aan een onderzoek dat uw ervaringen meet. Het onderzoek wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau genaamd Qualizorg en is volledig anoniem. Na afsluiting van uw behandeling (maximaal 60 dagen na de laatste behandeling) wordt u, indien u hiermee instemt, door Qualizorg uitgenodigd voor deelname aan een online vragenlijst.

Het invullen van de online vragenlijst neemt ongeveer 10 - 20 minuten van uw tijd in beslag. De vragen gaan onder andere over onze accommodatie, informatievoorziening en de behandeling door uw therapeut. Voor deelname hebben wij uw toestemming nodig voor het gebruik van uw e-mail adres.

Een aantal zorgverzekeraarsverplicht ons tot deelname aan het onderzoek. Qualizorg verzorgt het onderzoek en ziet erop toe dat uw gegevens volledig anoniem worden behandeld en handelt volgens de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Wij als fysiotherapie praktijk, uw eigen fysiotherapeut en uw zorgverzekeraar komen niet te weten wat u persoonlijk heeft geantwoord. Uw e-mail adres wordt niet gedeeld met derden. Deelname aan het onderzoek is geheel vrijwillig en kan op elk door u gekozen moment beëindigd worden zonder dat daar consequenties aan verbonden zijn.

 

Hieronder de resultaten van de klanttevredenheidsonderzoeken van de afgelopen jaren.

 

Certificaat Qualizorg 2014

Certificaat Qualizorg 2015

Certificaat Qualizorg 2016

 

 

 

 

 

Afspraak maken

Vul het online formulier in of Bel voor een intake gesprek

070 368 89 57

Maak een afspraak >