Nieuws

26-02-2019

AfsprakenAPP - M&O Fysiotherapie

Herkent u dit? U heeft een afspraak met één van onze fysiotherapeuten, maar hoe laat ook al weer? En op welke locatie? Even bellen voor de zekerheid? Dat hoeft vanaf nu niet meer.

Als u cliënt bent van Fysiotherapie M&O, krijgt u 48 uur voor uw afspraak automatisch een herinnering. De eerste keer via sms en de daaropvolgende keren via e-mail of via een pushbericht in de Afspraken-App. U hoeft dus niet meer te bellen als u niet exact meer weet hoe laat of waar u heeft afgesproken. Het voordeel van de app is dat u meteen beschikt over handige praktijkinformatie.

Hoe werkt de app?
Bent u onder behandeling van een van onze fysiotherapeuten? Download en installeer dan de Afspraken-App gratis. De app is beschikbaar voor iPhones en Android. Na installeren vult u eenmalig uw burgerservicenummer (BSN) en uw geboortedatum in. De app maakt verbinding met de fysiotherapiepraktijk en is klaar voor gebruik.

11-01-2019

Artrose

Vanaf 2019 bieden wij een specialistisch artrose beweegtraject aan.

 

Bewegen is belangrijk als u artrose heeft. Het meest voorkomende symptoom van artrose is pijn die optreedt wanneer u het gewricht langere tijd achter elkaar gebruikt. Naast de pijn kunt u last hebben van stijfheid, meestal verdwijnt deze stijfheid als u even in beweging komt.

 

Verantwoord bewegen versterkt de spieren en pezen rondom uw gewricht, daarom heeft M&O Fysiotherapie een artrose beweegprogramma opgestart, hiermee helpen wij u op een verantwoorde manier in beweging te komen en te blijven. M&O Fysiotherapie leert u welke vorm van beweging bij u past en hoe u de oefeningen op de juiste manieren uitvoert.

 

Heeft u interesse, of vragen, neem graag contact met ons op TEL:  070-368 89 57

1 2 3 4 5 6 > 

Afspraak maken

Vul het online formulier in of Bel voor een intake gesprek

070 368 89 57

Maak een afspraak >

  • Eerste slide

Blijf op de hoogte!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief