Nieuws

10-05-2019

Senioren&Beachsport

In samenwerking met de sportfysiotherapeuten van M&O Fysiotherapie in Den Haag heeft The Hague Beach Stadium speciaal voor senioren een bijzonder sportprogramma ontwikkeld. Van juni tot en met september 2019 kunnen senioren terecht bij The Hague Beach Stadium, op het strand in Scheveningen om aan hun conditie te werken. Elke dinsdag en donderdag kunnen senioren (60+ jaar) komen (beach)sporten, werken aan hun conditie en achteraf nagenieten van de les onder het genot van een warm drankje. De eerste proefles is gratis, daarna vragen we een kleine bijdrage van 2,50 euro per training, inclusief een kopje koffie of thee na afloop. Bekijk hier de video

Schrijf je in via www.beachstadium.com/senioren en doe mee!


https://www.youtube.com/watch?v=VjIuGQAVNME#action=share

 

 

 

 


26-02-2019

AfsprakenAPP - M&O Fysiotherapie

Herkent u dit? U heeft een afspraak met één van onze fysiotherapeuten, maar hoe laat ook al weer? En op welke locatie? Even bellen voor de zekerheid? Dat hoeft vanaf nu niet meer.

Als u cliënt bent van Fysiotherapie M&O, krijgt u 48 uur voor uw afspraak automatisch een herinnering. De eerste keer via sms en de daaropvolgende keren via e-mail of via een pushbericht in de Afspraken-App. U hoeft dus niet meer te bellen als u niet exact meer weet hoe laat of waar u heeft afgesproken. Het voordeel van de app is dat u meteen beschikt over handige praktijkinformatie.

Hoe werkt de app?
Bent u onder behandeling van een van onze fysiotherapeuten? Download en installeer dan de Afspraken-App gratis. De app is beschikbaar voor iPhones en Android. Na installeren vult u eenmalig uw burgerservicenummer (BSN) en uw geboortedatum in. De app maakt verbinding met de fysiotherapiepraktijk en is klaar voor gebruik.

1 2 3 4 5 6 7 > 

Afspraak maken

Vul het online formulier in of Bel voor een intake gesprek

070 368 89 57

Maak een afspraak >

  • Eerste slide

Blijf op de hoogte!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief