Nieuws

27-03-2020

Updat Corona crisis

Vanwege het Coronavirus willen wij u het volgende mededelen

Voor uw en onze veiligheid willen wij de kans op verspreiding van het Coronavirus beperken. Op maandag 23 maart zijn er nieuwe maatregelen in werking getreden, ook voor de fysiotherapie.

Als gevolg hiervan is de praktijk is met ingang van 23 maart tot 6 april gesloten WAAR MOGELIJK HANDELEN WIJ IN DEZE PERIODE ALLE AFSPRAKEN TELEFONISCH OF ONLINE af. Als u reeds een afspraak heeft staan, wordt u gebeld om in overleg met u deze om te zetten in een telefonisch of een online consult. 

 

Wat betekent dit voor u?

  • Uw therapeut neemt contact met u op en overlegt met u wat de mogelijkheden zijn
  • Als u een afspraak wilt maken, zal er een telefonische screening plaats vinden en aan de hand hiervan bepalen we de urgentie van uw klacht en de mogelijkheden voor behandeling
  • De intake of afspraak kan plaats vinden middels een telefonisch consult of een video consult. Indien noodzakelijk kan dit -in overleg met uw arts- ook op de praktijk
  • Wij doen alle binnen onze mogelijkheden om de hygiëne te waarborgen en volgen de adviezen op die wij van de instanties meekrijgen. Indien noodzakelijk werken wij met beschermingsmiddelen.

U kunt ons telefonisch bereiken voor het maken van een afspraak of wanneer  u vragen heeft op telefoonnummer: 070-3688957

Wij zullen u ten alle tijden zo goed mogelijk van dienst proberen te zijn en danken u bij voorbaat voor uw begrip in deze ongewone situatie!

Team M&O

 

 

19-03-2020

Spoedklachten

Patiënten met spoedeisende klachten kunnen bellen naar:

070 368 89 57, of stuur een email naar info@mulderenvanoostveen.nl. U wordt door één van onze medewerkers/fysiotherapeuten per eerstvolgende gelegenheid teruggebeld.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > 

Afspraak maken

Vul het online formulier in of Bel voor een intake gesprek

070 368 89 57

Maak een afspraak >

  • Eerste slide

Blijf op de hoogte!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief