Nieuws

19-12-2020

AfsprakenAPP - M&O Fysiotherapie

Herkent u dit? U heeft een afspraak met één van onze fysiotherapeuten, maar hoe laat ook al weer? En op welke locatie? Even bellen voor de zekerheid? Dat hoeft niet meer.

Als u cliënt bent van Fysiotherapie M&O, krijgt u 48 uur voor uw afspraak automatisch een herinnering. De eerste keer via sms en de daaropvolgende keren via e-mail of via een pushbericht in de Afspraken-App. U hoeft dus niet meer te bellen als u niet exact meer weet hoe laat of waar u heeft afgesproken. Het voordeel van de app is dat u meteen beschikt over handige praktijkinformatie.

Hoe werkt de app?
Bent u onder behandeling van een van onze fysiotherapeuten? Download en installeer dan de Afspraken-App gratis. De app is beschikbaar voor iPhones en Android. Na installeren vult u eenmalig uw burgerservicenummer (BSN) en uw geboortedatum in. De app maakt verbinding met de fysiotherapiepraktijk en is klaar voor gebruik.

 
What do you want to do ?
New mail

17-06-2020

bron: longfonds Nederland

Wijziging in vergoeding fysiotherapie voor COPD

Het Longfonds heeft zich, samen met de koepel van de fysiotherapeuten en oefentherapeuten, sterk gemaakt voor de aanpassing van de vergoeding van fysiotherapie.
Mensen met COPD die in groep B vallen, die in de afgelopen 12 maanden 1 longaanval zonder ziekenhuisopname hebben gehad én een hoge ziektelast ervaren, worden per 1 januari 2021 ingedeeld in een nieuwe groep. Deze nieuwe en zwaardere groep wordt groep 

De vergoeding van het aantal behandelingen fysiotherapie voor deze nieuwe groep B1 verschilt van groep B. Dit wordt verhoogd van 27 naar maximaal 70 behandelingen in het eerste behandeljaar. In het tweede behandeljaar en eventuele volgende jaren wordt het aantal behandelingen verhoogd van 3 naar maximaal 52 behandelingen per jaar. Voorwaarde is wel dat je in de voorafgaande 12 maanden weer een longaanval zonder ziekenhuisopname hebt gehad en nog steeds een hoge ziektelast ervaart.

Hiermee wordt de vergoeding van fysiotherapie voor deze nieuwe groep B1 ‘gelijk getrokken’ met die van de groepen C en D, zwaarste groepen COPD patiënten.

 
 
1 2 3 4 5 6 > 

Afspraak maken

Vul het online formulier in of Bel voor een intake gesprek

070 368 89 57

Maak een afspraak >

  • Eerste slide

Blijf op de hoogte!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief