Nieuws

09-04-2018

Samenwerking met Infomedics

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.
Website Infomedics
Op de website van Infomedics kunt u veel zaken snel een eenvoudig regelen. U hoeft geen rekening te houden met de openingstijden van de Servicedesk en kunt uw zaken regelen op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt.
Wilt u een betalingsregeling treffen of de status van betaling controleren, dan raden wij u aan dit direct via de website van Infomedics te regelen.

09-02-2018

AfsprakenAPP - M&O Fysiotherapie

Herkent u dit? U heeft een afspraak met één van onze fysiotherapeuten, maar hoe laat ook al weer? En op welke locatie? Even bellen voor de zekerheid? Dat hoeft vanaf nu niet meer.

Als u cliënt bent van Fysiotherapie M&O, krijgt u 48 uur voor uw afspraak automatisch een herinnering. De eerste keer via sms en de daaropvolgende keren via e-mail of via een pushbericht in de Afspraken-App. U hoeft dus niet meer te bellen als u niet exact meer weet hoe laat of waar u heeft afgesproken. Het voordeel van de app is dat u meteen beschikt over handige praktijkinformatie.

Hoe werkt de app?
Bent u onder behandeling van een van onze fysiotherapeuten? Download en installeer dan de Afspraken-App gratis. De app is beschikbaar voor iPhones en Android. Na installeren vult u eenmalig uw burgerservicenummer (BSN) en uw geboortedatum in. De app maakt verbinding met de fysiotherapiepraktijk en is klaar voor gebruik.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 > 

Afspraak maken

Vul het online formulier in of Bel voor een intake gesprek

070 368 89 57

Maak een afspraak >

  • Eerste slide

Blijf op de hoogte!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief