Julia Drenth

Mijn naam is Julia Drenth. Sinds begin 2017 ben ik met veel plezier werkzaam bij M&O fysiotherapie. In 2017 heb ik de cursus COPD en Astma gevolgd aan de Hogeschool Leiden en ben ik aangesloten bij Fysiogroep Haaglanden Luchtwerk. Binnen het netwerk streven wij ernaar om de juiste zorg op maat te kunnen bieden aan mensen met een longaandoening.
In 2020 hebben wij samen met het netwerk de nodige webinars gevolgd en protocollen door nomen om zo de juiste zorg te kunnen bieden aan mensen die geraakt zijn door het coronavirus.
 
Naast de longrevalidatie heb ik mij ook verdiept in de neurorevalidatie. Zo heb ik onder andere in 2019 de cursus Neurorevalidatie deel 1: Probleemanalyse aan het instituut voor toegepaste neurowetenschappen gevolgd.
 
Als fysiotherapeut streef ik ernaar om mensen weer het plezier terug te vinden in bewegen, daarom organiseer ik elk jaar namens M&O ons deelnamen aan de diabetes challenge van de Bas van de Goor foundation. Om zo samen te werken naar een actief en gezond leven.
 
Contact met de cliënt staat bij mij op één. Dat wil zeggen dat ik niet alleen naar de klacht kijk, maar ook naar de persoon achter de klacht.
 
- Fysiotherapeut
- Fysiotherapie bij COPD en Astma
- Fysiotherapie bij valgevaar
- Fysiotherapie bij Neurorevalidatie
- Fysiotherapie bij COVID-19 revalidatie
 
 
What do you want to do ?
New mail


e-mail julia@mulderenvanoostveen.nl

Julia Drenth
Elke dag weer een uitdaging, want geen enkel mens of klacht is hetzelfde !

Afspraak maken

Vul het online formulier in of Bel voor een intake gesprek

070 368 89 57

Maak een afspraak >

Onze medewerkers

Peter van Oostveen, MPt

Paul Mulder

Irene Kaptein

Alice de Boer

Maurits du Pré

Laura de Jong

Julia Drenth

Merel van Raamt

Thom Stoop

Anneke Grashoff-Poel

Iris Jegen

Sam van Heeft