Eugenie Mittelberg

 

Mijn naam is Eugenie Mittelberg en ik ben werkzaam bij M&O fysiotherapie als praktijkassistente op de donderdag en vrijdag, locatie Goudenregenplein 12.

De zorg in zijn algemeenheid heeft altijd centraal gestaan in mijn loopbaan.

Bij M&O zal ik er mede voor zorgen dat alle administratieve handelingen tussen cliënt en fysiotherapeut vlekkeloos zullen verlopen en zal ik een vraagbaak zijn voor u als cliënt.

Daarnaast werk ik in de vruchtenbuurt als Pedicure met aantekening Diabetes & Risicovoet in mijn eigen praktijk Finestfeet alwaar u uiteraard ook van harte welkom bent.

 

Wat kan ik voor u bij M&O betekenen ?

Ik help u graag verder met het maken van een afspraak of het verstrekken van informatie omtrent de vele mogelijkheden bij M&O.

Als enthousiast tennisser heb ik zelf ook ervaren hoe snel een kleine blessure kan ontaarden in een langdurig traject als er niet tijdig de juiste aandacht aan wordt gegeven. 

Belt u ons om een afspraak in te plannen met een van de therapeuten of een plekje te reserveren voor "het bewegen onder begeleiding" ?

Wij zijn telefonisch te bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 uur - 16.00 uur. Het kan druk zijn aan de telefoon maar indien u uw telefoonnummer inspreekt, bellen wij u binnen 24 uur terug.

Via deze site kunt u ook ons ook contacten middels de "maak een afspraak" button.


e-mail info@mulderenvanoostveen.nl

Eugenie Mittelberg
Wij heten u van harte welkom in onze praktijk en informeren u graag over de vele mogelijkheden die M&O biedt

Afspraak maken

Vul het online formulier in of Bel voor een intake gesprek

070 368 89 57

Maak een afspraak >

Onze medewerkers

Alice de Boer

Patricia Doesberg

Julia Drenth

Patty van Eembergen

Laura de Jong

Irene Kaptein

Paul Mulder

Peter van Oostveen, MPt

Maurits du Pré

Eugenie Mittelberg